Gotye – Somebodies

Ingen kan ha missat Gotyes superhit “Somebody that I used to know” och många har gjort egna versioner av den och lagt upp på YouTube. Nu har Gotye själv gjort en remix med hjälp av alla dessa coverversioner. Här är den:

En lista med vilka klipp som använts finns på Gotyes blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 960Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.