Corona-viruset!

Nu i Coronavirus-tider kan det vara bra att hålla reda på virusets utbredning över världen. Klicka på bilden nedan för att komma till en bra sida. Skrolla och zooma i kartan och klicka på de röda markeringarna för att få mer information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

18 111Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.