Tekniskt fel!

Just nu så presenteras vare sig live-temperaturer eller webbkamerabilder på grund av att min router har gått sönder. Antagligen klarade den inte av värmen som har varit och beslutade sig för att lägga av.

Tills jag har råd att köpa en ny, eller begagnad, så kommer inga livedata att presenteras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 960Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.