Fortsatta äventyr med Bredbandsbolaget

bredSom synes i förra inlägget så fick vi tillbaka bredbandet igår efter att det varit nere i drygt 15 dygn. Idag, strax innan 17.00 så försvann istället alla TV-kanaler. Efter 45 minuter i telefonkö och 25 minuters krälande bakom TVn för att flytta och byta kablar så kunde “supporten” inte göra mer utan gjorde en felanmälan. På grund av att det är helgdag imorgon så kan ärendet inte påbörjas förrän tidigast fredag eller måndag.

Det är alltså bara att börja föra bok igen över hur lång tid det tar. Jag önskar jag kunde säga att jag är nöjd med Bredbandsbolaget, men som det har fungerat hittills så kan jag inte det.

Uppdatering 15 maj 19.00: Jag måste säga att de löste det här problemet ganska snabbt, när jag kom hem idag så var TV-kanalerna igång igen efter knappt två dygn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 960Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.