Fångat av väderkameran.

Idag fångade väderkameran denna bild som nästan ser ut som om de håller på med nukleära testsprängningar i Skogstorp. Skämt åsido, idag har det varit riktigt aprilväder i Eskilstuna. I ena stunden har det varit soligt och varmt, nästa har det varit blåsigt och regnigt. Sen har det blivit sol igen för att därefter hagla. Som sagt, riktigt aprilväder.
nuke

2 comments on “Fångat av väderkameran.

  1. Niclas on said:

    Snyggt!

  2. Jösses så häftigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17 594Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.