Sommartid slutar!

imageGlöm nu inte bort att klockan ska ställas tillbaka en timme inatt. Äntligen får man tillbaka den tid som regeringen lånade i våras. Egentligen skulle man kräva ränta på tiden men jag gissar att det skulle krångla till allt ännu mer ifall man ställde tillbaka sin klocka med en timme och tjugo minuter bara för det. Jag tror inte att övriga Sverige, eller för den delen EU, skulle gå med på det.

Men trots detta, kom-ihåg att ställa om klockan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16 130Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.