Ljus & Trygghet!

Med anledning av att det just nu är en 11-dagars “ljusfestival” i Eskilstuna så vill jag visa en bild från Nyfors som jag tog idag. För några år sedan så byggdes ju Nyforsgatan med tillhörande torg om. Träd fälldes, fontän byggdes, sittbänkar ordnades och ny belysning sattes upp. En av orsakerna var att det skulle öppna upp gatan och bli en ljus plats med ökad säkerhet och trivsel. Det var stor invigning och diverse potentater talade om hur tryggt Nyfors skulle bli.

2014-10-24 18.14.56

Döm själva, ser det här ut som en ljus, trygg och säker plats? Det här är alltså Nyforstorget, här ska det alltså vara en ljus mötesplats för invånarna. Verkar det trevligt och tryggt? Nej, skulle inte tro det, snarare har det blivit mer otryggt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 961Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.