Get Adobe Flash player

Reklam från den gamla goda tiden

Reklamfilm var inte bara billigare förr i tiden, de var dessutom bättre och roligare. Eller som John Cleese säger i nedanstående reklamfilm: ”Den här datorn är så bra att det vore orättvist att jämföra den med andra datorer, därför jämför vi den med den här fisken”.

  

One comment on “Reklam från den gamla goda tiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1 723Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Översätt sidan
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Live data
Besökskarta
Login-box
  • Login
    Login