Radera mail i Python

Jag har ett par slaskmailkonton som får en massa spam och ibland kan det vara bra att radera alla mail på kontot. Skrev ihop ett litet program i Python som gör det åt en så man slipper göra det för hand.

Klicka här för att läsa mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

9 809Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Besökskarta
Login-box
  • Login
    Login

Ditt IP-nummer:
54.92.164.184