Danska tändkulemotorer

Jag måste tipsa om en dansk man vid namn Find Hansen som bygger helt fantastiska små tändkulemotorer i modell. Detaljerna är fantastiska och det mest fantastiska är att motorerna faktiskt fungerar! Hatten av för denne mans skicklighet och öga för detaljer.

Klicka här för att komma till hans hemsida.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7 068Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">

Live data
Besökskarta
Login-box
  • Login
    Login

Ditt IP-nummer:
54.82.56.95