Archive for the ‘Säsongsbetonat’ Category

Det är ju ändå jul…

´…så min vana trogen får jag posta en video med julbelysning. Även denna gång är det familjen Johnsson som står för underhållningen. Personligen tycker jag att julen börjar försvinna bland alla effekter.

 

Skrämmande!

Det är skrämmande hur sällan jag faktiskt uppdaterar hemsidan nuförtiden. Det har bara blivit några meddelanden om när temperaturmätningen är nere sen förra julen. Skrämmande.

Nåja, har gjort en liten julhälsning som kan ses nedan:

 

Julen närmar sig.

Även i år så börjar det dra sig mot jul och idag är det redan Lucia. I år har jag inte visat en massa ljusinstallationer som jag brukar, men nu är det ändå dags för en. Det är familjen Johnsson i San Antonio som kombinerar några av de saker jag gillar mest;  jul, dubstep, lysdioder och Raspberry Pi.

 

Järnvägsmuseet i Gävle.

Igår var jag på en dagstur till järnvägsmuséet i Gävle sen jag blivit medbjuden som födelsedagspresent. Tyvärr har jag aldrig haft tillfälle att åka dit tidigare, men jag passade på den här gången.

Läs mer här!

Vårtecken!

Idag, den 8 mars så hade vi den första vårdagen med riktigt varmt väder och i likhet med många andra så passade jag på att ta med kameran ut på en promenad. . Ett av bevisen på att det äntligen är vår lyckades jag fånga nedan.

8mars

Besökskarta
Login-box
  • Login
    Login

Ditt IP-nummer:
54.166.130.157